Dudelange.transformator voor droge typeWat zijn de voordelen van het product?

 • vrijgavetijd:2022-04-04 22:05:32
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:300
 • Korte omschrijving:

  Dudelange.,Dudelange.Installatie van transformatoren met olie,Dudelange.Fabrikant voor recycling van transformatoren,Dudelange.630

Artikel inhoud
Dudelange.Installatie van transformatoren met olie,Dudelange.Fabrikant voor recycling van transformatoren,Dudelange.630 transformator met olieonderdompeling,

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Fabrikant van transformatoren

Dudelange.Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Metahara.kgmLook van olie van gietijzeren delen

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.


Dudelange.transformator voor droge typeWat zijn de voordelen van het product?fabrikant van droge transformatoren

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

transformator met olieonderdompeling

veiligheidseisenEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

fabrikant van droge transformatoren

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.


Dudelange.transformator voor droge typeWat zijn de voordelen van het product?In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Interpretatie en observatieDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Dudelange.Overige productinformatie
 • Khor Al Fakkan.Scb10 droge transformatorNormen in materiaalkeuze

  Khor Al Fakkan.Scb10 droge transformatorNormen in materiaalkeuze

 • Adh Dhayad.Scb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntieWat zijn de voordelen in de b

  Adh Dhayad.Scb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntieWat zijn de voordelen in de b

 • Oezbekistan.kgmScb13-1600kva droge transformatorUitleg van de aankoopmethode

  Oezbekistan.kgmScb13-1600kva droge transformatorUitleg van de aankoopmethode

 • Namangan.kgmScb18 droge transformatorOntwikkelingsmomentum en type-introductie

  Namangan.kgmScb18 droge transformatorOntwikkelingsmomentum en type-introductie

 • Andijan.kgmSelectie van driefases droge transformatorIndustrie outlet

  Andijan.kgmSelectie van driefases droge transformatorIndustrie outlet

 • Nukus.Serie TransformerWat is de methode?

  Nukus.Serie TransformerWat is de methode?

 • Kokan.Specificatie en model van droge transformatorKent u de vergelijking voor truncatie?

  Kokan.Specificatie en model van droge transformatorKent u de vergelijking voor truncatie?

 • Fergana.Specificatie van de capaciteit van 10kV-transformatorProduct selectie

  Fergana.Specificatie van de capaciteit van 10kV-transformatorProduct selectie

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!